Werkwijze

Lekkere én gezonde diepvriesmaaltijden

Niet alleen volgens ons maar ook de Nutri-Score geeft het aan. Alle Freasy maaltijden zijn een gezonde keuze. Ze scoren allemaal in de groene A of B categorie – dus supergezond! Dat is nog eens lekker, makkelijk en gezond avondeten op tafel zetten!
(De Nutri-Score is een voedselkeuzelogo waarmee je in één oogopslag kunt zien wat de gezondere keuze is binnen een productgroep. Score A is voor producten met de meest gezonde samenstelling, score E is voor producten met de minst gezonde samenstelling)

Wij doen de boodschappen

Goed eten begint met een goede basis van échte ingrediënten. Bij leveranciers let ik daarom niet alleen op kwaliteit maar ook op herkomst. Zo is al het vlees en een groot deel van het zuivel waar we mee koken biologisch bijvoorbeeld. Kan je een ingrediënt niet uitspreken of komt het niet in de natuur voor? Dan heeft het ook geen plek in de freasy maaltijden. Omdat alle ingrediënten meteen na ontvangst de pan in gaan wordt er alleen ingekocht wat daadwerkelijk gebruikt zal worden. Zo kan jij gemakkelijk gezonde maaltijden bestellen en wordt verspilling voorkomen.

Wij koken voor je

In de Freasy keuken staan er gewoon pannen op het vuur, zoals je het thuis ook zou doen. Het enige verschil met een gezonde huisgekookte maaltijd is dat alle freasy gerechten speciaal voor de vriezer gemaakt zijn. Dit betekent dat alle aspecten van de maaltijd zo op elkaar zijn afgestemd dat ze volledig tot hun recht komen na het vriezen en opwarmen. De maaltijden in het assortiment zijn blijvend, dus je hoeft niet bang te zijn dat je favorieten niet meer beschikbaar zijn. Wel komen er om de aantal maanden weer nieuwe maaltijden bij zodat je altijd iets nieuws kan proberen!

Natuurlijk lang houdbaar

Direct uit de pan worden de Freasy maaltijden geportioneerd in handige milieuvriendelijke menubakjes. Het geheel wordt daarna direct met een shockfreezer ingevroren. Deze koelt de maaltijden zó snel af dat de smaak en structuur van het eten behouden blijft. Met deze natuurlijke manier van conserveren wordt het gerecht als het ware op pauze gezet, waardoor de maaltijd nog zeker 10 weken later even lekker is!

Kies voor duurzaam

Waar mogelijk kiezen we een duurzame optie. Zo zijn onze maaltijdbakjes gemaakt van afbreekbaar bio plastic en printen we met biologische inkt. Alles is dus 100% recyclebaar. Het pakketvervoer is volledig CO2 gecompenseerd en ook bij de ingrediënten kijken we naar de duurzame optie. Zo kopen wij minimaal 90% van onze ingrediënten kopen lokaal (ook om onnodig transport te voorkomen) en is al ons vlees 100% biologisch.

Genieten wanneer jou het uitkomt

Eenmaal thuis kunnen de maaltijden weken lang bewaard worden in de vriezer. De menubakjes kunnen tot 180 graden Celsius opgewarmd worden en mogen daarom in zijn geheel in de magnetron en oven. Vooraf ontdooien is niet nodig. Het opwarmen van een maaltijd wordt hierdoor zeer makkelijk!
Lees hier tips & tricks voor het opwarmen.

Diepgevroren thuisbezorgd

Gezonde maaltijden bestellen kan zonder minimumbedrag, en vanaf €45,00 is de verzending gratis. Onze koerier levert dinsdag t/m zaterdag de pakketten in een vrieswagen aan huis.  Zo kan je er zeker van zijn dat je producten goed bevroren blijven onderweg! De avond voor levering ontvang je per mail een tijdslot van 1 tot 2 uur waarbinnen je de koerier aan je deur mag verwachten, dit kan tussen 08.00 en 18.00 zijn. Niet thuis? Dan leveren we bij de buren of indien gewenst op een aangewezen plek rond het huis. Let er dan wel op dat je het zo snel mogelijk naar de vriezer verplaatst.

Bestel ook zonder abonnement

Bij Freasy kies je zelf of je de maaltijden los wil bestellen of toch liever met een abonnement. Wil je het eens uitproberen of begint je vriezer weer leeg te raken? Dan bestel je eenvoudig nieuwe maaltijden. Zo blijf jij in controle en heb je nooit teveel in huis.

Bevallen de maaltijden zo goed en wil je nooit misgrijpen? Dan kan je altijd eens kijken of onze Maandbox abonnement wat voor je is.

Menu