Zo werkt het

Met liefde bereid door onze chefs

Er is al gekookt

Niks zo fijn als thuiskomen als er al voor je is gekookt. Onze maaltijden worden vers bereid door onze chefs om jou te verrassen met echt lekkere gerechten. In de Freasy keuken staan, net als bij jou thuis, gewoon pannen op het vuur. Vanuit de pan worden de maaltijden direct door een shock freezer ingevroren. Zo zorgen we ervoor dat de smaak en structuur van de gerechten behouden blijven. Jij maakt het gerecht af door ‘m alleen nog even in de oven of magnetron te schuiven.

De smaak van een versbereide maaltijd

Freasy gerechten zijn speciaal gemaakt voor de vriezer. Dit betekent dat alle aspecten van de maaltijd zo op elkaar zijn afgestemd dat ze volledig tot hun recht komen na het invriezen en opwarmen.

Onze gerechten zijn geen traditionele pot, maar hebben allemaal een verrassende twist, bijvoorbeeld onze courgette lasagne met kalkoen. Daarnaast komen er ieder seizoen weer nieuwe gerechten uit, zodat je nieuwe recepten en smaken kunt blijven ontdekken. De maaltijden in het assortiment zijn blijvend, dus je hoeft niet bang te zijn dat je favorieten niet meer beschikbaar zijn.

Zo werkt Freasy

Wij doen de boodschappen

Goed eten begint met een goede basis van échte ingrediënten. Bij leveranciers letten we daarom niet alleen op kwaliteit, maar ook op herkomst. Zo gebruiken we regionaal scharrelvlees en komen onze paprika’s gewoon uit de buurt.

Met behulp van onze labels op de verpakkingen, kun je de maaltijd laten aanpassen op jouw behoeftes: zoutarm, bron van vezels, bron van eiwit, dagelijkse portie groenten, vegan, vega, caloriearm.

Alle voedingswaarden behouden door onze shock freezer

Na bereiding worden onze gerechten direct ingevroren met een shock freezer. De temperatuur van de ingrediënten wordt met deze methode direct teruggebracht naar -18°C. Dit snelle vriesproces zorgt ervoor dat de ingrediënten hun voedingswaarden en structuur behouden en na het opwarmen perfect gegaard op jouw bord belanden. Dat betekent extreem malse kip en doperwtjes die hun bite behouden!

Altijd een heerlijk Freasy gerecht
in huis

Met of zonder abonnement

Bij Freasy kies je zelf of je gerechten los bestelt of met een abonnement. Wil je het eens uitproberen of is je vriezer toe aan een refill? Dan bestel je eenvoudig nieuwe gerechten. Zo blijf jij in controle en heb je nooit te veel in huis.

Bevallen de maaltijden goed en wil je nooit misgrijpen? Dan is ons Maandbox abonnement misschien wel wat voor jou. De Maandbox wordt elke maand op een zelfgekozen moment geleverd en het abonnement kan je op elk moment wijzigen, pauzeren of stopzetten zodat dit altijd goed aansluit op je behoeftes. Je geeft zelf aan hoeveel en welke gerechten je maandelijks van ons wilt ontvangen en we houden uiteraard rekening met dieetwensen.

Kraambox

Verras je partner, vriendin of collega met een meer dan welkom kraamcadeau. Waar maak je een kersverse mama nou blijer mee dan verrassend lekkere gerechten waar ze zelf (en haar partner) niks voor hoeft te doen? Met de Kraambox is ze in de kraamweek verzekerd van heerlijk verse én gezonde gerechten. De kraambox bestaat uit een selectie van 4 eenpersoons maaltijden, 5 smoothies en 1 pint ijs.

Diepgevroren thuisbezorgd

Onze maaltijden bestellen kan zonder minimumbedrag en vanaf €50,00 is de verzending gratis. Onze koeriers leveren maandag t/m zaterdag tot je voordeur.

Bij het afrekenen kan je een keuze maken voor leverdatum en dag- of avondlevering. Voorafgaand aan de levering ontvang je per mail een tijdslot van 1 tot 2 uur waarbinnen je de koerier aan je deur kan verwachten. Niet thuis? Dan leveren we bij de buren of indien gewenst op een aangewezen plek rondom het huis. Let er dan wel op dat je het zo snel mogelijk naar de vriezer verplaatst.

Freasy gerechten bereiden

Natuurlijk lang houdbaar

Direct uit de pan worden de Freasy gerechten geportioneerd in handige milieuvriendelijke menubakjes. De gerechten worden direct met een shock freezer ingevroren. Deze koelt het gerecht zó snel af dat de smaak en structuur van het eten behouden blijft. Met deze natuurlijke manier van conserveren, wordt de garing van het gerecht als het ware op pauze gezet, waardoor de maaltijd nog zeker 10 weken later even lekker is.

Zo warm je onze gerechten op

Eenmaal thuis kunnen de maaltijden wekenlang bewaard worden in de vriezer. De menubakjes kunnen tot 180°C opgewarmd worden en mogen daarom in zijn geheel in de magnetron en oven. Vooraf ontdooien is niet nodig. Het opwarmen van een gerecht is makkelijk en gaat ontzettend snel. Lees hier onze tips & tricks voor het opwarmen van je perfecte gerecht.