Werkwijze

Wij doen de boodschappen

Goed eten begint met een goede basis van échte ingrediënten. Bij leveranciers let ik daarom niet alleen op kwaliteit maar ook op herkomst. Zo is al het vlees en het merendeel van het zuivel waar we mee koken biologisch bijvoorbeeld. Kan je een ingrediënt niet uitspreken of komt het niet in de natuur voor? Dan heeft het ook geen plek in de freasy maaltijden. Omdat alle ingrediënten meteen na ontvangst de pan in gaan wordt er alleen ingekocht wat daadwerkelijk gebruikt zal worden. Zo kan jij gemakkelijk gezonde maaltijden bestellen en wordt verspilling voorkomen.

Wij koken voor je

In de Freasy keuken staan er gewoon pannen op het vuur, zoals je het thuis ook zou doen. Het enige verschil met een gezonde huisgekookte maaltijd is dat alle freasy gerechten speciaal voor de vriezer gemaakt zijn. Dit betekent dat alle aspecten van de maaltijd zo op elkaar zijn afgestemd dat ze volledig tot hun recht komen na het vriezen en opwarmen. De maaltijden in het assortiment zijn blijvend, dus je hoeft niet bang te zijn dat je favorieten niet meer beschikbaar zijn. Wel komen er om de aantal maanden weer nieuwe maaltijden bij zodat je altijd iets nieuws kan proberen!

Natuurlijk lang houdbaar

Direct uit de pan worden de Freasy maaltijden geportioneerd in handige milieuvriendelijke menubakjes. Het geheel wordt daarna direct met een shockfreezer ingevroren. Deze koelt de maaltijden zó snel af dat de smaak en structuur van het eten behouden blijft. Met deze natuurlijke manier van conserveren wordt het gerecht als het ware op pauze gezet, waardoor de maaltijd nog zeker 10 weken later even lekker is!

korting maaltijden

Diepgevroren thuisbezorgd

Gezonde maaltijden bestellen kan al vanaf €32,50 en vanaf €47,50 is de verzending gratis. Onze koerier levert dinsdag t/m zaterdag de pakketten in een vrieswagen aan huis.  Zo kan je er zeker van zijn dat je producten goed bevroren blijven onderweg! De avond voor levering ontvang je per mail een tijdslot van 1 uur waarbinnen je de koerier aan je deur mag verwachten, dit kan tussen 08.00 en 18.00 zijn. Niet thuis? Dan leveren we bij de buren of indien gewenst op een aangewezen plek rond het huis. Let er dan wel op dat je het zo snel mogelijk naar de vriezer verplaatst.

Genieten wanneer jou het uitkomt

Eenmaal thuis kunnen de maaltijden weken lang bewaard worden in de vriezer. De menubakjes kunnen tot 180 graden Celsius opgewarmd worden en mogen daarom in zijn geheel in de magnetron en oven. Vooraf ontdooien is niet nodig. Het opwarmen van een maaltijd wordt hierdoor zeer makkelijk!
Lees hier tips & tricks voor het opwarmen.

Bestel ook zonder abonnement

Bij Freasy kies je zelf of je de maaltijden los wil bestellen of toch liever met een abonnement. Wil je het eens uitproberen of begint je vriezer weer leeg te raken? Dan bestel je eenvoudig nieuwe maaltijden. Zo blijf jij in controle en heb je nooit teveel in huis.

Bevallen de maaltijden zo goed en wil je nooit misgrijpen? Dan kan je altijd eens kijken of onze Maandbox abonnement wat voor je is.

Menu