Zakelijk

Lekker eten op kantoor

Voor bedrijven

Zoek je een flexibele oplossing voor personeelsmaaltijden?  Freasy levert maaltijden rechtstreeks aan bedrijven die hun medewerkers makkelijk en gezond willen laten eten.

Met Freasy bied jij je werknemers een voedzame en versbereide maaltijd die binnen no-time op tafel staat. Vinden jullie duurzaamheid ook zo belangrijk? Onze porties zijn op maat gemaakt, waardoor we samen voedselverspilling tegengaan.

Bij vaste afname door bedrijven bieden we aantrekkelijke kortingen aan. Meer informatie nodig of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met info@freasy.nl of vul onderstaand formulier in.

    Nieuw: smart vending

    Bied uw medewerkers en klanten het gemak om van gezonde en betaalbare maaltijden te kunnen genieten, onnodige voedsel-verspilling tegen te gaan en hun gezondheid en wellbeing te bevorderen. Elk uur van de dag, elke dag van de week.

    Resellers en maatwerk

    Freasy levert ook maaltijden aan resellers en (online) supermarkten. Tevens hebben we verschillende samenwerkingen met klanten met wie we gezamenlijk gerechten op de markt brengen zoals Gorillas, Uber Eats en Crisp.

    Voor meer info over maatwerk kan je contact opnemen met Eric Veeneman via eric@freasy.nl.