Productcategorieën

Contact us

My Cart
0,00
My Cart
0,00
Blog

Verpakking Retourneren

Let op: we gaan overstappen op een plasticvrije koeldoos. Tijdens deze overgang fase zullen we geen retourlabels meer meesturen met de bestellingen. Kijk op ”hoehetwerkt” voor tips om de doos een tweede leven te geven.


De piepschuimdozen waar we in verzenden zijn heel goed recyclebaar en om deze reden ontvangen we ze ook graag weer terug!

Daarom kan je de verpakking kosteloos retour sturen via PostNL. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken hebben we voor elke bestelling al een franco retouretiket aangemaakt die, met plakkertje en al, bij je bestelling mee geleverd wordt.
Jij hoeft alleen nog de kartonnen doos terug dicht te vouwen, het originele zendlabel door te krassen en de nieuwe sticker te plakken. Een kind kan de was (retouren) doen. De verpakking kan vervolgens bij elk PostNL punt gratis ingeleverd worden wanneer het je uitkomt.

Alvast bedankt!

P.S. Oeps ben je het label kwijtgeraakt maar wil je de verpakking toch nog retour sturen? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar hi@freasy.nl en we maken een nieuwe voor je aan.

Laat een gedachte achter