korting maaltijden

Spaarprogramma

Spaar je ook mee voor korting op onze maaltijden? Het enige wat je nodig hebt is een account en je doet automatisch mee. En maak je geen zorgen, als je je inschrijft zullen we je niet spammen. We sturen maximaal 1 nieuwsbrief per maand. Inschrijven kan tijdens het plaatsen van een bestelling of hier.

Je gespaarde punten kunnen op elk moment, zonder minimum, bij een volgende bestelling ingezet worden op de afrekenpagina. Pak dus elke keer een beetje korting op je maaltijden, of spaar het op tot je een gehele bestelling gratis krijgt! Punten zijn na afgifte 1 jaar geldig en komen na deze tijd te vervallen.
Punten zijn bij elke order te verdienen en worden automatisch aan je puntentotaal toegevoegd. Let er op dat je voor al deze handelingen ingelogd staat zodat de punten correct worden toegewezen aan je gebruikersnaam.

  • Welkomstkorting bij het aanmaken van een account (100 punten)
  • Plaatsen van een bestelling (15 punten per deelnemend product)

Eén punt is omgerekend 0,02 euro waard. Voor elk product in je winkelmand bespaar je dus al 30 cent met ons spaarprogramma! Je huidige puntenbalans kun je inzien onder de Points & Rewards pagina op ‘mijn account’. Ook kan je op de afrekenpagina je huidige puntentotaal inzien. Op deze pagina krijg je, indien er punten beschikbaar zijn, de optie om je punten in te wisselen. Je korting zal dan automatisch met je bestellingstotaal verrekend worden.

Spaarze!