Productcategorieën

Contact us

My Cart
0,00
My Cart
0,00
Blog

Covid-19

Inmiddels is de impact van Covid-19 op het dagelijkse leven niet meer te missen, en uiteraard steun ik de maatregelen die vanuit de overheid genomen worden.
De Freasy webshop zal openblijven en pakketten blijven verzenden. Ik kook, verpak en verstuur de maaltijden zonder personeel en dit zal daarom ook zoals normaal doorgaan. Toch zal ik de productiedagen meer clusteren en de verzenddagen inkorten om contact buitenom mijn productieruimte en kantoor zo veel mogelijk te beperken. Het kan daardoor voorkomen dat enkele producten tijdelijk uitverkocht zijn. Levering op zaterdag is tijdelijk niet meer mogelijk.

Voor de levering is er vooralsnog geen indicatie dat PostNL niet of minder zal rijden. Mogelijk zijn er wel kleine vertragingen. Om dit op te vangen zal ik extra droogijs bij de pakketten voegen zodat deze mogelijke vertraging beter kunnen doorstaan.

Daarnaast zou ik willen benadrukken dat er geen besmettingsrisico is voor de inhoud van het pakket. Uiteraard wordt alles (ook buiten deze crisis om) volgens HACCP-normen geproduceerd, verpakt en verzonden. Voor het welzijn van jezelf en de pakketbezorger is het echter wel aangeraden om deze te vragen het pakket voor de deur neer te zetten en om je handen te wassen na het uitpakken van het pakket.

Zorg voor jezelf, let op elkaar, we doen het samen 🙂

Liefs, Marlot van Freasy

Laat een gedachte achter