Contact us

My Cart
0,00
Blog

Punten sparen

Doe je ook mee? Het enige wat je nodig heb is een account en je spaart automatisch mee. En maak je geen zorgen, als je je inschrijft zullen we je niet spammen! We sturen maximaal 1 nieuwsbrief per maand, en zelfs dat vergeten we nog wel eens 😉

Je gespaarde punten kunnen op elk moment, zonder minimum, bij een volgende bestelling ingezet worden op de afrekenpagina. Pak dus elke keer een beetje korting, of spaar het op tot je een gehele bestelling gratis krijgt!

Punten zijn op meerdere manieren te verdienen en worden automatisch aan je puntentotaal toegevoegd. Let er op dat je voor al deze handelingen ingelogd staat zodat de punten correct worden toegewezen.

  • Welkomskorting bij het aanmaken van een account (100 punten)
  • Bij het plaatsen van een bestelling (15 punten per product)
  • Bij elke productreview (25 punten)
  • Bij het verdienen van geheime badges (fijnproever, ambassadeur… en meer)

Ook kan je punten sparen als je iemand naar ons verwijst. Laat je kennis dan de volgende gepersonaliseerde link gebruiken: www.freasy.nl

  • Als je iemand naar ons doorstuurt (10 punten)
  • Als je iemand laat inschrijven (50 punten)

Je puntenbalans kan je inzien onder ‘mijn account’. Ook kan je op de afrekenpagina je huidige puntentotaal inzien. Op deze pagina krijg je, indien er punten beschikbaar zijn, de optie om (een deel) van je punten in te wisselen voor korting. Dit kan je aangeven door het schuifje naar rechts te schuiven en op de knop ‘claim je korting’ te drukken. Je korting zal dan automatisch met je bestellingstotaal verrekend worden, hierna kan je direct je bestelling afronden en afrekenen!

Laat een gedachte achter