Productcategorieën

Contact us

My Cart
0,00
My Cart
0,00
Over freasy
Vers en gemakkelijk uit de vriezer, daar sta ik, en de naam voor. ”Freasy” is namelijk het liefdeskindje van ”fresh” en ”easy” en de gehele naam geeft ook weer een niet zo subtiele hint naar ”freeze.”

Ik snap dat je mogelijk wat afschrikt van eten uit de vriezer, dat wordt je ook absoluut niet kwalijk genomen. Want bevroren fabrieksvoer uit de supermarkt of ingevroren restjes van je eigen avondeten hebben mogelijk niet je smaakpapillen op de juiste manier gestreeld.
Maar freasy doet het anders! Alle maaltijden zijn speciaal gemaakt om in te kunnen vriezen: het begint bij de receptuur en de keuze van ingrediënten; lekker wat groenten, een moraal kompas en een harde ‘no nasties’ regel. Vervolgens is het de garing en de apparatuur die alles naar het volgende niveau tillen. Ik heb lang geëxperimenteerd zodat er aan het einde van de rit de beste kwaliteit op tafel staat, en hopelijk zijn je smaakpapillen het daar mee eens.

En dat groene blaadje in het logo? Hij zit er niet voor niks. Ik zal misschien niet van de daken schreeuwen dat freasy super-awesome-geweldig-groen-biologisch-en-bomenknuffelend is, want dat is het niet.

Maar ik probeer wel in zo veel mogelijk aspecten de juiste keuze te maken voor onze gezondheid en ons milieu. Dit gaat verder dan de oorsprong van onze ingrediënten, maar vind zijn weg ook terug in de verpakking en verzending. Alles wat niet te recyclen valt is biologisch afbreekbaar; van de rietsuikeren maaltijdbakjes tot een koelmiddel dat uit zichzelf verdampt. Zelfs de inkt op de FSC gecertificeerde maaltijdwikkels is biologisch.

je hoeft me niet op mijn woord te geloven

- lees wat anderen over de maaltijden van Freasy te zeggen hebben -
Hilde van slowfoody.nl over de gezonde diepvriesmaaltijden van freasy

(H)eerlijke gezonde diepvriesmaaltijden

Want dat de diepvriesmaaltijden van Freasy absoluut niet te vergelijken zijn met die kant-en-klare happen uit de supermarkt, dat werd me al heel erg snel duidelijk. Deze maaltijden zijn door ons zeer nauwkeurig getest en wat hebben we ervan gesmuld!
Hilde Slowfoody.nl
Inge van glutenvrij inge over de gezonde diepvriesmaaltijden van freasy

Wat een leuk concept!

Ideaal voor die dagen (die iedereen wel eens heeft..) waarop je makkelijk, maar tóch verantwoord wilt eten. Ik hou van het oog voor detail (de bakjes, de wijze van verzending,…), waardoor je ziet dat dit concept met veel aandacht en liefde in het leven is geroepen. Na het opwarmen in de magnetron, ziet de maaltijd eruit om op te eten, dat heb ik dus ook meteen gedaan!
Inge Glutenvrij-inge.nl
Ilse van uitmijnkeukentje.nl over de gezonde diepvriesmaaltijden van freasy

Vooruit we waren wat sceptisch! Want wie eet er wel eens een diepvries of kant en klare maaltijd?

Al was dat snel weg toen onze eerste bakjes opengingen. Het ziet er gewoon geweldig uit. Ambachtelijk en vers! Super. De smaak is echt heel erg goed. Je proeft duidelijk de kruiden die gebruikt zijn. De textuur was ik echt huiverig voor, maar dat was dus voor niets. Want hoe dat shockviezen het doet... geen idee...maar de textuur blijft inderdaad goed! Wij hebben gesmuld van onze maaltijden en het gemak waarmee het klaar is.
Ilse Uitmijnkeukentje.nl
Daniëlle van foodaholic over de gezonde diepvriesmaaltijden van freasy

Snel klaar met de maaltijden van Freasy!

De kant & klaar maaltijden van Freasy vallen dan ook wel gelijk onder een hele andere categorie. Ze zijn gezond, gemakkelijk, flexibel en verantwoord.
Daniëlle Foodaholic.nl
Nur van duurzaamheidskompas.nl over de gezonde diepvriesmaaltijden van freasy

Conclusie: variëteit, verse ingrediënten en verrassende smaken

Fijn is de constructie dat je via de post je gerechten geleverd krijgt en dus op je wenken bediend wordt. Het gebruik van verse ingrediënten en de home made touch, spreekt erg aan.
Nur Duurzaamheidskompas.nl
 • Ik ben personal trainer en altijd heel bewust over mijn eten. Ik vind het daarom heel moeilijk om goede opties te vinden als ik een gemaksmaaltijd koop. Maar met freasy weet ik bij elke maaltijd dat het simpelweg goed en lekker eten is.

  Maudi

  Ik heb lang niet altijd tijd om te koken maar elke keer eten laten thuisbezorgen begon heel ongezond te worden. Nu ik vaak iets van Freasy in de vriezer heb liggen heb ik het idee dat ik veel verantwoorder eet!

  Ninarosa

  Wat een superfijne klantenservice! Ik had wat vragen over het inwisselen van mijn gespaarde punten en ben heel vriendelijk geholpen. Ook altijd heel tevreden over de maaltijden.

  D.

  Super handig om altijd een gezonde en smaakvolle maaltijd in huis te hebben. Vooral de coq au vin en de brownie zijn echt heeeerlijk!

  Nikki

  Wat n heerlijke maaltijden! Smaakvol, origineel en biologisch. Fijn om bij drukte makkelijk te kunnen eten, zonder ongezond bezig te zijn!

  Campobianco

  Wat een superfijne klantenservice! Ik had wat vragen over het inwisselen van mijn gespaarde punten en ben heel vriendelijk geholpen. Ook altijd heel tevreden over de maaltijden.

  Dynamic
 • Vandaag de rijkgevulde vissoep genomen. De soep was overheerlijk en heel goed gevuld. Gisteren de sticky bananencake. Die was verrukkelijk. Ik verheug me al op de volgende maaltijden

  Yvonne

  Fijn dat je niet vast zit aan een abonnement, maar precies kan bestellen wat en hoe vaak jij het nodig hebt. Ik probeer zo veel mogelijk zelf te koken, maar ik heb soms drukke periodes waar dat lastig is, en dan is het heel fijn om wat maaltijden in je vriezer te hebben liggen!

  Milène

  Hele leuke en originele recepten. Mijn hele keuken gaat altijd zo lekker ruiken als er een maaltijd in de magnetron staat.

  Sannaz

  Dit is ZO een verschil met andere kant en klaar maaltijden. Je proeft echt dat er persoonlijk gekookt is. En ik merkte er eigenlijk helemaal niets van dat het uit de vriezer kwam!! Ik ga dit echt vaker bestellen 🙂

  Tiara

  Wat n heerlijke maaltijden! Smaakvol, origineel en biologisch. Fijn om bij drukte makkelijk te kunnen eten, zonder ongezond bezig te zijn!

  Ilona

  Mijn vriend is een moeilijke eter dus het is lastig om iets om iets op tafel te zetten waar we allebei blij van worden. Met freasy kan ik verschillende maaltijden opwarmen zodat we allebei kunnen eten waar we zin in hebben.

  Lora
 • De smaken zijn goed van de maaltijden.
  Wel weinig keus.
  Beetje duur voor de hoeveelheid wat je krijgt.
  Maar ze krijgt toch een aanrader.

  serene

  Lekkere maaltijden! Super (fr)easy om af en toe te bestellen als je even geen zin hebt om je druk te maken over het avondeten.

  Martijn

  A very interesting concept. Really healthy food from the freezer and from the microwave. Not using preservatives. Fresh ingredients give a rich taste. Even vegetable lovers will find it tasty. Freasy considers sustainability to be of paramount importance.

  Ernst

  What delicious dishes. Really super tasty and tastes like fresh. Not too salty either. Just right so you can taste everything right. In addition, the meals look just as tasty as in the picture.

  The material of the containers is also very nice. More pleasant than eating from plastic containers, and it is sustainable too. And it doesn't get that hot. You can grab it right away when it's just finished.

  Nice wrap around the tray, with every corner used to share fun and useful information. And also very important: these bars DO open easily. That is often a disaster with those plastic containers. Those lips on plastic containers always tear off.

  Highly recommended.

  PS
  Maybe nice to put a short movie on the site with Marlot in action 😉

  Arjan

  Lekkere maaltijden en je proeft dat er veel verse kruiden zijn gebruikt. Erg handig en snel ook wanneer je geen zin hebt om boodschappen te doen of te koken.

  Feifei

  Heb wederom de coq au vin besteld en de vissoep. Te meer om mijn ouders te overtuigen van de kwaliteit. Deze zijn helemaal om en dat is pech voor de luxe slager om de hoek. Maar de smaak is zo vele malen beter en verfijnder.
  Nieuwe fans erbij!

  Floris
 • Lekkere, gezonde en biologische maaltijden. Mijn favorieten zijn absoluut de vissoep die rijkelijk gevuld is, de sheppards pie met heerlijk gekruid gehakt en de lava cake. De maaltijden zijn zo klaar, heel handig! En voor mij een absoluut pluspunt is dat je dit soort gezonde en lekkere maaltijden nergens in de supermarkten kan kopen. Ik zorg dat ik altijd een paar maaltijden in de vriezer heb liggen voor als ik geen tijd of zin heb om te koken en toch iets gezonds wil eten.

  Angelique

niet alleen maaltijden

- ik schrijf ook over vriezertips, verspilling, keukenhacks en andere onderwerpen

Gastblog: Vriezer- of koelkastmaaltijd, wat is gezonder?

Soms heb je even geen zin of tijd om zelf een maaltijd te koken. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg opties om voor een gezonde kant en klare maaltijd te kiezen. Maar maakt het verschil of je deze uit de koeling of de vriezer koopt? Je…
/ Lees meer
Gastblog: Diepvriesmaaltijden ongezond? Neehoor!
Een diepvriesmaaltijd heeft vaak een ongezond imago. Toch is dit niet per se terecht. Het is niet het vriezen dat ervoor zorgt dat veel kant-en-klare diepvriesmaaltijden ongezond zijn. Dit komt door het sóórt maaltijd dat je voornamelijk tegenkomt in het vriesvak. Deze maaltijden bevatten vaak…
/ Lees meer
Opinieblog; doggybags taboe?
Als echte Hollanders hebben we tijdens een etentje betaald voor onze maaltijd en willen wij hier tot de laatste kruimel van genieten. Toch wordt er lang niet altijd een doggybag gevraagd om eventuele restjes mee naar huis te nemen. Vergeten we dit gewoon te vragen…
/ Lees meer