Contact us

My Cart
0.00
goed eten hoeft niet moeilijk te zijn
Hoi! Ik ben marlot en als chef + enthousiaste foodie weet ik maar al te goed dat verantwoord eten gewoon hartstikke moeilijk is. Voeg daar een voedselallergie of andere eisen aan toe en je avondmaal is al snel een dagtaak.
Plannen, inkopen doen en bereiding is topsport waar we naast ons werk en gezin niet altijd de instelling voor hebben. Kiezen voor gemak is dan een goede optie maar helaas lever je dan al snel in op smaak, geld, gezondheid of milieu.
Met het assortiment van freasy hoop ik een uitkomst te bieden voor dit dillema, want waarom zou je moeten kiezen? Ik vind dat eten simpelweg gewoon GOED moet zijn, en maak je dagelijkse leven graag net dat stukje makkelijker!
'' De kant & klaar maaltijden van Freasy vallen dan ook wel gelijk onder een hele andere categorie.
'' Gemak dient de mens, dus voor een 40-urige werkweek en een druk gezin/huishouden, houd je weinig tijd over voor in de keuken. Als je de boodschappen en het bijpassende recept dan al in huis hebt, dan is dat wat waard! Freasy voegt daar de laatste stap nog aan toe, want bij hen krijg je rechtstreeks de maaltijd geleverd, waardoor je dus direct jouw maaltje kunt opwarmen
'' Want dat de diepvriesmaaltijden van Freasy absoluut niet te vergelijken zijn met die kant-en-klare happen uit de supermarkt, dat werd me al heel erg snel duidelijk. Deze maaltijden zijn door ons zeer nauwkeurig getest
'' Wat me opvalt is dat de maaltijden erg creatief zijn, ik zie weinig combinaties die ik eerder tegenkwam in diepvries/kant en klaar assortiment.
'' De smaak is echt heel erg goed. Je proeft duidelijk de kruiden die gebruikt zijn. De textuur was ik echt huiverig voor, maar dat was dus voor niets. Want hoe dat shockviezen het doet... geen idee...maar de textuur blijft inderdaad goed! Geweldig dus.
'' Al met al kan ik concluderen dat de maaltijden van Freasy een hoger niveau hebben dan de kant-en-klare maaltijden in de supermarkt. Je proeft dat deze maaltijden vers bereid zijn.